5 TEMEL UNSURLARı IçIN YANGıN KAPıSı

5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Blog Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş alım satımi kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısı nasıl bakım dokumalmalıdır? Yangın bapları düzenli bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çaldatmaıştığının yoklama edilmesini mideerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

İnsanların toplanmış olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm örgülarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, kıvılcım üzere yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle emin hava oluşturur.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları düzenli olarak strüktürlmalıdır. Bapnın insicamlı çaldatmaışmasını sahip olmak için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım yapılmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir alternatif sunar.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya selim ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ulaşım kolaylığı tedarik etmek ammaçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde sevimli güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Dirlik idare etmek hesabına yangın merdivenleri içinde beşer çitndıran tüm binalarda olmalıdır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bununla yan yana hordaki kriterlere sahip olan yerlerde hareketsiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Şirketimiz ile kurduğunuz görev ilişkisi kapsamında, lüzum sayısal düzlem ve bildirişim araçları üzerinden, gerekse aracısız paylaşacağınız kişisel verilerinizin işçiliklenmesi ve 6698 Adetlı şahsi Verilerin Korunması Kanunu ve müntesip kanuni mevzuatın gereklerinin yerine getirilmesi itibarıyla data sorumlusunun kimliği bayağıdaki gibidir:

Binalarda yangın kapısı muayyen standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this page